Arkiv

Annonse


Nokia 3110

ArkivStørrelse: 136x45x21 mm
Vekt: 146 gram
Taletid: To timer og 45 minutter
Standbytid: Opp til 95 timer
Standardbatteri: 600 mAh NiMH
Display: Fire linjer á 13 tegn
Minne: 250 plasser (avhengig av SIM-kort)
SMS: Tar i mot og sender
SIM-kort: Lite
PC-kort: 9,6 Kbit/s
Tilbehør: Komplett utstyrsprogram
Prisklasse: Høy
Vurdering: Alle menyfunksjoner styres via en såkalt Navi Key, en tast som er mobiltelefonens svar på PC-musa. Denne løsningen har Nokia tidligere benyttet på sine fjernkontroller til fjernsynsapparater. Et godt design, lang taletid og enkel menystyring gjør Nokia 3110 til en meget bra telefon for profesjonelle brukere. Modellen er en såkalt fase 2-telefon som kan benytte en rekke nye GSM-tjenester. Disse kan tas i bruk når Telenor Mobil og NetCom en gang i fremtiden vil tilby dette.

Annonse


Annonse


Annonse