Annonse


Bønnestuing med Java

– IBM investerer tungt i Corba og JavaBeans, dette er industristandarder som er nøkkeldrivere for nettverksteknologi, sier direktør Steve Mills i IBMs divisjon for programvareløsninger.

Uavhengig av plattform

– Ved å støtte komponent modellen for JavaBean og arbeide for å bedre funksjonalitet mot Corba, nærmer vi oss en ny generasjon med applikasjoner som kan kjøres på alle mulige plattformer, sier viseadministrerende direktør Steve MacKay i Sun Microsystems Solaris Products Group.

IBM, Netscape, Oracle og Sun startet samarbeidet i mars. Samarbeidet skal fremme produkter basert på protokollstandarden Corba Internett Inter-ORB. Samtidig vil selskapene støtte JavaBean-teknologi for applikasjoner som virker på tvers av forskjellige plattformer.

Annonse


Bred støtte

Komponentmodellen for JavaBean har etterhvert fått bred støtte i industrien. I dag er det mer en 65 selskaper som har offentliggjort sin støtte for JavaBeans.

Annonse