Arkiv

Annonse


De hemmelige detaljene

ArkivEtter det Dagens Telecom erfarer har GA 628-modellen et høykapasitets batteri som gir brukeren nærmere fem timer taletid, eller litt over 80 timers beredskapstid.

Batteriet Ericsson benytter på denne telefonen er på fire volt, noe som også er på de to siste modellene som selskapet har lansert. Tidligere benyttet Ericsson seg av fem volts teknologi.

Til materialistene
Med den nye telefonen henvender Ericsson seg til såkalte «materialister» og ungdom. GA 628 vil bli levert med et blåaktig frontdeksel. Dette skal lett kunne skiftes ut med omtrent 15 forskjellige fargerike deksler som fåes som tilbehør.

Noen av dekslene skal være med moderne og «kunstaktige» mønstre.

Annonse


Forgjenger ingen suksess
Sist Ericsson hadde utbyttbare deksler på sine modeller var da de for et drøyt år siden lanserte GF 388 som var en såkalt «kunsttelefon».

Salget av denne var ingen direkte suksess i Norge. Men med den nye GA 628 skulle adm. direktør Arne Skilhagen i norske Ericsson Mobile Phones ha gode muligheter til å ta revansj.

Bygd for fase 2
I likhet med profftelefonen GH 688 er også GA 628 en såkalt fase 2-telefon.

Dette betyr at telefonen kan ta i bruk en rekke nye GSM-funksjoner som Telenor Mobil og NetCom nå vurderer å sette i drift.

Se også:
Mobil sommerslager?

Annonse