Arkiv

Annonse


Brikken ruter og svitsjer

Arkiv– Takket være denne nye teknologien kommer Bay Networks til å kombinere multiple RSP til skalerbare ruter-svitsjer med multigigabit-ytelse. Det ventes at denne utviklingen senker prisen per port til en brøkdel av dagens priser, sier daglig leder Jan Søgaard i Bay Networks.

ASIC-basert
RSP, Route Switch Processor, som den nye prosessoren heter, er basert på ASIC (Application Specific Integrated Circuit) teknologi. Den er programmerbar som en vanlig CPU, men inneholder funksjoner som er optimerte for en ruter-svitsj.

Denne løsningen beskytter investeringene som kunden allerede har foretatt takket være at oppgradering kan skje via enkle oppgraderinger av software.

Raskt
Med en kapasitet på 1,5 millioner pakker pr. sekund på lag-3 (IP-ruting) er prosessoren blant de raskeste som hittil er lansert, selv om man vet lite om hvordan markedet vil utvikle seg innen den blir leveringsklar.

Annonse


en tiendedel av prisen?
– Gjennom å slå sammen ruter-teknologi med avansert ASIC-utvikling, kan vi tilby IP-ruting på en chip. Dette kommer til å innebære at vi vil kunne levere IP-optimerte ruter-svitsjer med en pris per port som ligger på en tiendedel av dagens priser, sier Jan Søgaard.

Leveranser av RSP ASIC Layer 3 ruter-svitsjer forventes å starte i løpet av 1998.

Annonse