Annonse


Ring direkte på nettet

Skjønt kort er i denne omgangen ikke helt riktig. Det er ikke nødvendig å åpne PC’en. Creatives pakke for videokonferanser kobles til datamaskinen via parallellporten.

Utfordrer markedet
– Flere av dagens løsninger for bildetelefon på Internett forutsetter at du kopler deg opp til en sentral server for å komme i kontakt med andre brukere av bildetelefoni på Internett, heter det i en melding fra Creative. Men med Video WebPhone taster du bare inn mottakerens e-postadresse, eller navnet fra databasen over registrerte brukere. Deretter blir vedkommende oppringt som om det var en vanlig telefon.

Sentral standard
I første omgang er det nødvendig at brukeren på den andre siden har et kort fra Creative, eller en av selskapets samarbeidspartnere for å få kontakt. Etterhvert er det meningen at kortet skal kunne oppgraderes til H323-standarden for videokonferanser. Når dette vil skje er uklart.

Creatives pakke inneholder et enkelt videokamera, telefon, program for videoredigering og for HTML-redigering. Det vil også være mulig å kryptere samtaler.