Annonse


Alcatel opp 12,1 prosent

– Alcatel Alsthom oppgir kun resultattall vært halvår. Derfor er selve kvartalsresultatet ikke offentliggjort, sier informasjonsdirektør Helge Qvigstad i Alcatel STK til Dagens Telecom.

Omsetningsøkning
Kvartalsomsetningen viser Alcatel Alsthom en økning på 12,1 prosent sammenliknet med samme periode i fjor. Økningen var størst innen telekom, opplyser Qvigstad.

Tilfreds med tallene
– Vi er tilfreds med den internasjonale gruppens resultater. Det indikerer at målet om å nå et overskudd i 1998 på sju til åtte milliarder kroner er godt mulig, sier Qvigstad.

Snudd til overskudd
Alcatel Alsthom hadde et underskudd på hele 30 milliarder kroner i 1995. Under Serge Tchuruks ledelse ble dette snudd til et overskudd på 3,1 milliarder kroner i fjor. En vesentlig del av 95-underskuddet var avsetninger til en større omstrukturering av selskapet.

Alcatel STK-tall i august
– Alcatel STK vil etter et styrevedtak i fjor ikke offentliggjøre noen kvartalstall. Avgjørelsen har kanskje irritert noen på Oslo Børs, men slik er nå vår ordning. Vi vil legge frem halvårstall 27 eller 28. august, sier Qvigstad til Dagens Telecom.

Annonse