Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Tysk multimedia-allianse

OSLO: Sony og Deutsche Telekom har blitt enige om å samarbeide om multimediaprodukter for næringslivet.

Sammensmeltningen av tele og data har ført til en ny allianse på kontinentet. I Tyskland har Sony inngått en samarbeidsavtale med Deutsche Telekom om felles satsing på multimedia. Målgruppen er næringslivet.

Distribusjon
Produktet de to i første rekke vil satse på heter Business TV. Deutsche Telekom bidrar med sitt distribusjonstjeneste T-Intra-400-Cast, som er laget spesielt med tanke på datatrafikk i kombinasjon med og audiovisuell informasjon.

Digitalisering
Sony på sin side bidrar med sin erfaring med audiovisuelle kommunikasjonskonsepter. De to mener at digitaliseringen gjør multimediale systemløsninger økonomisk interessante. Business TV vil være flaggskipet i Deutsche Telekoms multimediale distribusjonsnett.