Annonse


Mer båndbredde-vennlig

Push er en teknikk for direkte overføring av informasjon til individuelle nettverksbrukere. Teknologien gjør at brukere slipper å søke etter informasjonen. Istedet sendes den automatisk ut til brukerne.

Stor ressursbruk
Push teknikken har en tendens til å bruke mye båndbredde og ressurser. Samarbeidet med Reuter-eide TIBCO skal sette 3Com i stand til å utvikle en forbedret teknologi som endrer på dette.

Intensjonsavtale
Samarbeidet er foreløpig i form av en intensjonsavtale, og planene går blant annet ut på at 3Com skal integrere TIBCOs TIB-teknologi (The Information Bus) og 3Coms DynamicAccess programvare for optimalisering av nettverkstrafikk, øket PC-ytelse og raskere overføring av informasjon til brukere.

Samarbeidet skal også og omfatte videreutvikling av TIBCOs TIP/Rendezvous programvare og 3Coms DynamicAccess programvare, foruten implementering og testing av løsninger for effektiv kontroll av multicast-trafikk i svitsjede LAN.

Annonse


Ny push-støtte
Selskapene vil også undersøke muligheter for å legge inn ny og forbedret push-støtte i 3Coms infrastrukturprodukter og TranscendWare programvareløsninger

Annonse