Arne Joramo

Annonse


Styrt fra ende-til-ende

Arne JoramoNetwork Management sto sentralt på årets NetWorld+Interop i Las Vegas. Den viktigste annonseringen var foruten samarbeidet Cisco-Microsoft på direktory-tjenester, management-samarbeidet mellom Novell og CA.

Prekært behov
Uten tvil: Det er på styringssida det virkelig mangler i dagens nettverk. Enten vi nå snakker om bedriftsnett eller telenett. De store nyhetene fikk vi ikke i Las Vegas, men mange bryr seg og bryr seg mer enn før.

Mer komplisert
Vicepresident i CA, Sanjay Kumar, sa i en plenumstale at 66 prosent av IT-kostandene gikk til administrasjon. Han trodde også nettene i et par år framover ville fortsette bli enda mer kompliserte enn i dag.

Svaret på dette er ende-til-ende administrasjon og integrering av administrasjonen på ulike nivåer. nettopp dette er det nok mange som håper skal bli resultatet av samarbeidet mellom Novell og CA.

Andre saker fra Interop

Annonse


Annonse