Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Styrt fra ende-til-ende

LAS VEGAS: Computer Associates og Novell går sammen om å levere nettverkstyring fra ende-til-ende. Det betyr at Unicenter TNG og MangeWise fra Novell blir sømløst integrert.

Arne Joramo
Network Management sto sentralt på årets NetWorld+Interop i Las Vegas. Den viktigste annonseringen var foruten samarbeidet Cisco-Microsoft på direktory-tjenester, management-samarbeidet mellom Novell og CA.

Prekært behov
Uten tvil: Det er på styringssida det virkelig mangler i dagens nettverk. Enten vi nå snakker om bedriftsnett eller telenett. De store nyhetene fikk vi ikke i Las Vegas, men mange bryr seg og bryr seg mer enn før.

Mer komplisert
Vicepresident i CA, Sanjay Kumar, sa i en plenumstale at 66 prosent av IT-kostandene gikk til administrasjon. Han trodde også nettene i et par år framover ville fortsette bli enda mer kompliserte enn i dag.

Svaret på dette er ende-til-ende administrasjon og integrering av administrasjonen på ulike nivåer. nettopp dette er det nok mange som håper skal bli resultatet av samarbeidet mellom Novell og CA.

Andre saker fra Interop