Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Tjener på sikkerhet

MIGDAL HA’EMEK: LanOptics ferske kvartalstall viser en omsetningsøking på 21 prosent i forhold til samme periode i fjor. Selskapets mest etterspurte produkt, Guardian, har mye av æren.

LanOptics omsetningstall for årets tre første måneder havnet på 5,8 millioner USD (41 millioner kroner). Dette er en økning på 21 prosent i forhold til samme periode i fjor.

Nye produkter
Mye av veksten tilskrives selskapets nye produkter, og da særlig Guardian, som har doblet salget for tredje kvartal på rad. Selskapet regner med at dette produktet vil stå for en vesentlig del av inntektene når årsregnskapet skal gjøres opp.

Kontroll
– Ikke bare for bedrifter som etterspør en brannmurløsning, men også for dem som vil ha en totalløsning for kontroll av internettaksess har Guardian vist seg å være et effektivt redskap, opplyser adm. direktør Eli Harr i LanOptics.