Deskill

Annonse


Snakk og surf på en gang

DeskillDen nye tjenesten som Tele Danmark tilbyr sine kunder kalles InternetStik og innebærer at det er mulig å bruke både telefon og koble seg opp mot Internett samtidig.

Penger å spare?
Tele Danmark opplyser at brukrne vil spare penger på tjenesten dersom de bruker Internett mer enn fire timer i uken i gjennomsnitt.

Det koster 499 danske kroner å få tilgang til InternetStik. Deretter koster tjenesten 499 kroner i kvartalet, i tillegg til det vanlige telefonabonnementet. Prisen inkluderer en separat tilgang til Internett.

Selger gratis tid
I pakken hører det med gratis oppkobling i 60 timer hvert kvartal, dersom en bruker nettet utenom vanlig arbeidstid. Alternativet er gratis oppkobling 30 timer på dagtid. Når denne tiden er brukt opp, koster oppkoblingen 20 øre i minuttet på dagtid og 10 øre minuttet ellers.

Annonse