Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Smart lagringsavtale

OSLO: Siemens Nixdorf og EMC Corporation har inngått et strategisk partnerskap. I følge avtalen skal Siemens Nixdorf heretter både markedsføre og selge EMCs intelligente lagringssystemer.

Gjennom partneravtalen med EMC har Siemens Nixdorf valgt EMC Symmetrix som sin primære lagringsplattform for stormaskiner og åpne servere.

Skreddersydd
– Kombinasjonen av Symmetrix Enterprise Storage systems og servere fra Siemens Nixdorf gjør det mulig å skreddersy løsninger for selv de mest krevende applikasjoner, sier salgssjef Per Yngland i EMC Norge.

Internasjonal satsing
Siemens Nixdorf skal fremheve EMC Symmetrix som sitt foretrukne lagringssystem. EMC satser på at Siemens’ rolle som leverandør til flere av Europas største organisasjoner vil gi en hurtig vekst i EMCs internasjonale satsing.