Annonse


Nytt «norsk» teleselskap

Telenor Global Services eier 80 prosent og internasjonale Infonet Service Corporation eier 20 prosent av aksjene i det nystartede teleselskapet.

Telenors «Grand old lady» innen datakommunikasjon, Hjørdis Brustad, er utnevnt som Country Manager for Infonet Telecom.

Stor utfordring
– Internasjonale kommunikasjonstjenester får stadig større strategisk betydning for norsk næringsliv, og leverandører av slike tjenester står overfor store utfordringer. Telenor vil møte disse utfordringene ved å inngå spesielle avtaler med globale nettoperatører og andre samarbeidspartnere, opplyser pressetalsmann Dag Melgård i Telenor.

Supplere
Infonet Telecom skal med egne ressurser selge globale kommunikasjonsløsninger til norske selskap og yte service til Infonets multinasjonale kunder i Norge.

– Gjennom dette selskapet får Telenors nasjonale kunder tilgang til et bredt spekter av globale kommunikasjonstjenester som vil supplere de eksisterende tilbudene på det norske markedet, opplyser Melgård.

Verdensomspennende nett
Infonet Service Corporation er blant verdens ledende leverandører av globale kommunikasjonsløsninger til multinasjonale selskap.

Selskapet har spesialisert seg på å levere avanserte verdiøkende tjenester med full nettovervåking. Infonet har lokal representasjon i 57 land og selskapets verdensomspennende nett kan nås fra mer enn 180 land.


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse