Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Økte med 44 millioner

OSLO: Amerikanske Tektronix fikk et netto resultat på 192,7 millioner i tredje kvartal av deres regnskapsår. Resultatet for samme periode i fjor var på 154,6 millioner – en økning på 28 prosent.

– Tallene viser at den forventede resultatøkningen for regnskapsåret totalt er på veg til å bli innfridd, sier styreformann og president Jerry Meyer i Tektronix.

Økt omsetning og ordretilgang
Totalt hadde Tektronix en omsetning på 3,3 milliarder etter tredje kvartal. Dette er en økning på ti prosent i forhold til omsetningen på 2,99 milliarder i samme periode i fjor. Ordretilgangen har økt med 15 prosent i perioden, og gevinsten per aksje endte på 6 kroner.

Fargeskrivere og videoutstyr
Tektronix har økt omsetningen på de to områdene fargeskrivere og videoutstyr. Måleinstrumentdivisjonens omsetning er uforandret sammenlignet med året før. Selskapet har avvikende regnskapsår som avsluttes 31. mai.