Annonse


Erobret PC-Europa

Tallene fra IDC viser at Packard Bell NEC hadde en andel på 5,1 prosent av PC-markedet i Europa i fjor.

Norden neste
– Vi ser at vår strategi om å satse på de store, vesteuropeiske landene først har vært riktig. Nå prioriterer vi de nordiske land like høyt og forventer sterk vekst her utover året, sier salgsdirektør Øystein Wulff Helgesen i Packard Bell NEC Norden.

Tredje plass i fjerde kvartal
I løpet av fjorårets tre siste måneder gikk Packard Bell NEC forbi Hewlett Packard og havnet på tredje plass, bak Compaq og IBM.

Med sin markedsandel på 6.1 prosent ligger allikevel Packard Bell NEC et stykke bak vinneren Compaq, som hadde en markedsandel på 12,3 prosent. IBM ligger på andre plass med 9,6 prosent (markedsandel målt i antall solgte enheter).

Først hjemme
En annen IDC-oversikt viser at Packard Bell NEC var nummer en i Europa på hjemmemarkedet i fjor, med en markedsandel på 9,7 prosent.

Annonse