Annonse


BT kutter prisen

I følge USA Today er England Europas trendsetter på internett-fronten. Og nå settter BT ned prisene på internettabonnement. Billigste alternativ koster nå 51 kroner måneden. Dette innnebærer maks tre timers surfing og deretter 26 kroner per time utover dette.

Til sammenligning koster billigste abonnement fra Telenor 79 kroner måneden begrenset til to timers surfing og deretter 39 kroner timen utover dette.

Telenor vurderer fortløpende
BT har tidligere redusert prisen på ubegrenset surfing til 130 kroner. I denne pakken innngår fem epost-adressser. Tisvarende alternativ fra Telenor koster 167 kroner måneden. Telenor reduserte sist prisen 17. februar i år, men har ingen planer om ytterligere nedsettelse i nærmeste fremtid.

– Vi vurderer våre priser fortløpende, sier Tom Lindberg til Dagens Telecom.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse