Annonse


Fikk utsatt frist

– Utviklingen de siste par månedene hvor både Telia og Tele2 har signalisert sterkere satsing gjør at vi vil trenge mer tid på å utarbeide kommentarene som gjelder den konkurransemessige siden av fusjonen, sier informasjonssjef Arne Cartridge i Telenor Nextel til Dagens Telecom.

Brev fra Telia
Konkurransetilsynet har gitt partene utsatt svarfrist til 21. april. I svaret skal partene dokumentere besparelsene ved sammenslåingen av Schibsted Nett og Telenor Online til ett selskap.

I følge Finansavisen har Telia skrevet et brev til konkurransetilsynet der det heter at de samfunnsøkonomiske konsekvensene at fusjonen mellom Schibsted og Telenor er minimale. Videre heter det at besparelsene på ingen som helst måte vil kunne ‘oppveie det skadelige omfanget av konkurransebegrensningen’.

Ingen dramatikk
– Det ligger imidlertid ingen dramatikk i dette, sier Cartridge til Dagens Telecom. – Vi ønsker ikke å forhaste oss og trenger rett og slett bedre tid for å kunne gjøre en grundigere vurdering.

Annonse