Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny intranett-strategi

OSLO: Med Ciscos nye intranett-strategi kan bedrifter bruke web-lesere for å få tak i informasjon på stormaskiner. Kommunikasjon mot IBM-verden og SNA står særlig i fokus, derav navnet Cisco Blue.

– Mange av våre SNA-kunder fryktet at de måtte investere millionbeløp for å overføre funksjonalitet i SNA-applikasjoner til plattformer som kan håndtere intranett. Vår nye intranett-strategi forandrer bruken av IBM i nettverk. I tillegg til å overføre informasjon kan applikasjoner nås fra alle arbeidsplasser, sier lederen for Cisco Norge, Bjørn Christensen.

Høy sikkerhet
De nye produktene fra Cisco ivertar hensynet til høy sikkerhet i nettverk ved intranett-løsninger. Cisco tilbyr to hovedprogrammer innen familien WebAccess – Web Connect og OpenVista.

WebConnect er et program som gir tilknytning ved bruk av Java-kompatible web-lesere. Det vant produktpris både på Interop og hos data Communications i fjor. Disse produktene lanseres nå for IBM S/390 kombinert med Cisco IOS for samme plattform.