Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Gates medgir forsinkelse

OSLO: Microsoft-sjefen Bill Gates sa torsdag at han regner med at versjon 5.0 av operativsystemet Windows NT først vil bli sluppet i første halvår 1998.

Gates, Bill NY2
– Jeg er ganske sikker på at vi skal rekke å lansere NT 5.0 i løpet av første halvår, sa Gates i et intervju med nyhetskanalen CNBC. Tidligere denne måneden har både Gates og andre Microsoft-sjefer sagt at de regnet med å lansere Windows NT 5.0 i begynnelsen av 1998.

Nå ser det altså ut til at lanseringen først vil skje medio 1998, i stedet for i år som så mange hadde ventet. NT 5.0 vil omfatte mange endringer, deriblant funksjoner som skal gjøre det enklere og billigere å administrere nettverkene. Gates opplyste at Microsoft har begynt å distribuere betaversjoner av operativsystemet.