Annonse


Størst på hjemme-PC

– Vi har erobret de største markedene i Europa og nå står Norden for tur som et høyt prioritert område. Forbrukerkanalene i Norden har til nå vært lite utbygget, men nå ligger alt til rette for ny vekst, sier salgsdirektør Øystein Wulff Helgesen i Packard Bell NEC Nordic.

TV-kampanje
Packard Bell regner med at fjorårets TV-kampanje til flere millioner kroner har gjort sitt til å øke selskapets markedsandel i Europa. Selskapet satset visstnok også på økt kundeservice i fjor, med både sentralisert kundesupport og lokal teknisk service.

Enda bedre
I fjerde kvartal i fjor hadde Bell en markedsandel på 12,8 prosent, viser tallene fra IDC. Markedsandelen er målt i antall solgte produkter.

Packard Bell NEC er representert i over 100 land, og omsatte i fjor for omlag 52 milliarder kroner.

Annonse


Annonse