Annonse


Esat har 80% dekning

Telenor eier 40 prosent av selskapet som ble tildelt Irlands 2. GSM-lisens senhøstes 1995. Egentlig skulle nettet vært operativt for lenge siden, men byråkratiske og andre hindringer har utsatt starten.

God respons
Esat Digitfone har hele tiden sagt at selskapet ønsket en dekning på minst 80 prosent av befolkningen i Irland før nettet ble kommersielt startet. Dette målet er nå nådd. Den neste oppgaven blir å skaffe seg abonnenter.

– Vi har hatt formidabel respons på våre første kontakter med såvel privatkunder som bedriftsmarkedet, sa den ene av selskapets to toppledere, Barry Maloney, på en pressekonferanse tidligere denne uken.

Selskapet har blant annet etablert et forhandlernett med 200 utsalgssteder over hele Irland.

Avbruddsgaranti
Et av Esat Digifones markedsargumenter i innledningsfasen er den gode dekningen over hele landet – og denne vil bli fulgt opp med en garanti om at samtaler ikke skal bli hindret av dårlig forbindelse.

– Vi har dekning der vi sier vi har dekning, og da er det ikke riktig at en kunde skal betale for en samtale som avbrytes. Derfor vil avbrutte samtaler bli kompensert ved at inntil 1 minutts taletid krediteres abonnenten hvis det samme nummeret ringes opp igjen innen fem minutter.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse