Skjermdump

Annonse


Barnas favorittside

SkjermdumpBarn på kontoret er sjeldent populært; du liker det ikke, kollegene hater det, og barna er heller ikke så begeistret. Men plasserer du dem foran en PC med Internett, kan kanskje «minusdager bli plussdager»?

GusTown og geografi
Det amerikanske databladet Family PC har spurt foreldre og barn om hvilke Web-sider de liker best, og offentliggjør nå resultatene.

Både foreldre og barn mellom tre og sju år syntes at GusTown (www.gustown.com) var den morsomste Web-siden de visste om. Foreldrene ga imidlertid høyest score til den praktfulle hjemmesiden til National Geographic (www.nationalgeographic.com).

ShockWave
Gus Goes to Cybertown er opprinnelig et CD-ROM-spill som er lagt ut på nettet. Den pulserende og interaktive Web-versjonen av spillet krever Macromedia ShockWave, som imidlertid installeres automatisk hvis ikke kontor-PCen allerede er utstyrt for denslags.

Annonse


Animasjoner
Åpningsbildet viser animerte bygninger, løpende pingviner og heftig snøvær. GusTown inneholder en rekke morsomme aktiviteter, QuickTime-videoer, spørrekonkurranser og ShockWave-spill. Det meste kan håndteres uten engelsk-kunnskaper.

Bygg en snømann
En aktivitet består i å bygge snømannen som står midt på torget og utstyre den med gulrotnese og annet tilbehør. Når du er ferdig, blir snømannen «levende».

Nedlasting av ShockWave-spillene kan ta lang tid. Men fordi kontor-PCen har raskere nett-forbindelse enn hjemme-PCen, risikerer du at barna insisterer på å bli med på kontoret i morgen også!

Annonse


Annonse


Annonse