Skjermdumo

Annonse


Sikkerhetsuksess

SkjermdumoSelskapet har tidligere utlovet en belønning på 10.000 svenske kroner til de som greier å trenge inn og forandre deres utlagte webside.

Økte belønningen
Med nye sponsorer på laget er belønningen nå økt til 80.000 svenske kroner, melder selskapet. Den vanskelige «hackerserveren» er fortsatt en Apple Workgroup Server 8550/200 med Internet Server Solution og WebStar 2.0. Den har verken brannmurer eller routerfiltre.

Må hanskes med bikkja
Konkurransen pågår frem til 10.april og ved å lese gjesteboka kan man lære mange friske utsagn fra demotiverte hackere fra hele verden. Kubein og dirk er blant forslagene som går igjen, men konkurransereglene er klart definert;

«The crack must be done thru our network connection. Breaking into our house would not only mean that you would be disqualified from the challenge. It would also mean that you would have to deal with our dog and the police».

Annonse


Flest amerikanere
I en triumferende første-oppsummering bringes det litt statistikk fra første uka på lufta.
  • Det har vært registrert 66.568 hits på førstesiden den første uken.
  • 75% av besøkene er fra USA.
  • 550 MB informasjon er sendt ut av serveren første uke.

    Konkurransen finner du på: http://hacke.infinit.se

    Annonse