Arkiv

Annonse


Nye basestasjoner i Oslo

ArkivTelenors GSM-abonnenter i boligområder på Romsås har nå fått bedre dekning innendørs, opplyser dekningssjef Bjørn Amundsen i Telenor Mobil til Dagens Telecom.

T-banen
For deg som reiser kollektivt er det bygd ut for bedre GSM-forhold på Tøyen T-banestasjon, og T-banestasjonen på Carl-Berners plass har fått bedre dekning både for GSM og NMT-900.

En NMT-450 basestasjon er satt opp for å gi bedre mobilsignaler i Eiksmarka, Sørkedalen, Bogstad og omegn.

Sentrum
NetComs GSM-dekning på østkanten av Oslo har er bedret i området rundt Grønlands torg med parkeringshuset. Ensjø har også fått en ny basestasjon for bedre dekning i Gladengveien industriområde.

Annonse


I Oslo sentrum er det satt opp nye basestasjoner for bedre dekning innendørs i forretningsgårdene rundt Rådhusgata, samt forretningsgårdene rundt Youngstorget og Regjeringskvartalet.

Beboere og trafikanter i Hegdehaugsveien ved Uranienborg har fått bedre dekning og kvalitet på sine mobilsamtaler. Det er også satt opp en ny basestasjon for bedre dekning på Vettakollen.

Kollektivt
NetCom-abonnenter som reiser kollektivt får i løpet av februar bedre mobil-dekning på T-banestasjonene Carl Berners plass, Tøyen, Grønland og Jernbanetorvet.

Nasjonalteateret stasjon med T-bane og tog utbedres også i februar, samtidig med NSBs tunnel mellom Oslo Sentralbanestasjon og Skøyen.

Øvrige fylker:
Akershus
Buskerud
Hordaland
Nord-Trønderlag
Nordland
Oppland
Rogaland
Sør-Trønderlag
Sogn og Fjordane
Telemark
Troms
Vest-Agder
Hedmark
Østfold

Annonse


Annonse


Annonse