Annonse


Raske penger i Intranett

Det amerikanske analyseselskapet kunne melde at investeringene til de undersøkte selskapene hadde betalt seg etter bare 6 til 12 uker. Dersom tallene stemmer, skulle det tilsi at risikoen ved denne typen investering er svært lav.

Enkel anvendelse
Alle selskapene som deltok i undersøkelsen brukte Netscape som nettlos. Enkel anvendelse skal ha spart selskapene for store utgifter til opplæring foruten at en ny og bedre måte å kommunisere på skal ha bedret produktiviteten betraktelig

Hensyn til kostnader
Undersøkelsen tar hensyn både til kostnader for nettet i form av maskinvare og programmer og personrelaterte kostnader som utdanning og support, melder Bay Networks.

Rapporten kan leses på http://www.netscape.com/comprod/announce/roi96_idc.html.

Annonse


Annonse


Annonse