Annonse


Gullnummer på tilbud

Dagens Telecom har tidligere skrevet om at Telenor Mobil tilbyr Gullnummer (nummer i 1000-serier) og ønskenummer til sine abonnenter.

Numrene fra Telenor Mobil koster henholdsvis 2.500 kroner og 500 kroner.

Fritt valg
NetCom har et lignende tilbud. Forskjellen er prisen. NetComs Gullnummer er på tilbud i forhold til Telenor Mobils priser.

NetComs Gullnummer koster 300 kroner, enten du satser på nummer i 1000-serien eller et nummer som ligner på fødselsnummeret ditt.

Annonse


Gullnummer
-Vi tilbyr nummer i 1000-serier, hvor de tre siste sifrene ender på 000, til de som måtte ønske det. Betingelsen er at numrene er ubenyttede.

– Min personlige erfaring er at det er en hake ved å ha slike nummer. Du får oftere uønskede oppringer på nattetid, fra folk du ikke kjenner, sier informasjonssjef Gunnar Grythe i NetCom til Dagens Telecom.

Nummerserier
– For bedriftskunder tilbyr vi også hele nummerserier. For oslodrosjene har for eksempel samtlige drosjer de samme fire første sifrene. De påfølgende fire numrene er de samme som nummeret på drosjeløyvet.

NMT-nummeret
– Mange ønsker også å beholde sitt NMT-nummer en stund ekstra, til alle visittkortene og alle brevarkene med det gamle mobilnummeret er gått ut, sier Grythe.

– Vi tilbyr disse å sette opp automatisk viderekobling i vår sentral, slik at de som ringer det gamle nummeret blir viderekoblet til GSM-telefonen i løpet av millisekunder, sier Grythe til Dagens Telecom.

Annonse


Annonse


Annonse