Annonse


Gull i telekombransjen

Rådgivning innen IT/telekommunikasjon, finans og energi ser ut til å være en meget lukrativ virksomhet. Konsulentfirmaet Innovation, som opererer innen dette feltet opplever for tiden en eventyrlig fremgang. I følge Finansavisen har selskapets omsetning økt med hele 46 prosent siden 1995.

85 prosent opp
Resultatet etter skatt fra 1995 til 1996 vokste fra 10,3 millioner kroner til 19,1 millioner kroner, som kan fordeles mellom de fem partnerne. Det er en økning på formidable 85 prosent.

Flaks og dyktighet
Adm. direktør i Innovation, Jørgen M. Grønneberg legger ikke skjul på at flaks er en del av årsaken til denne eventyrlige veksten. Men han presiserer at fremgangen først og fremst skyldes dyktighet, hardt arbeid, meget lange arbeidsdager.

Nøkterne
Til tross for pangsuksessen fremlegger selskapets overhode bare en behersket optimisme med tanke på frtemtiden. Med fire-fem flere ansatte til neste år, regner selskapet med å nå en omsetning på 35-40 millioner kroner. og et resultat på 20-25 prosent av dette.
Ny på laget i Innovation er tidligere sjef for Elkem, Fredrik Vogt Lorentzen.

Annonse


Annonse


Annonse