Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Støtter IBM-plattform

Borland lanserer nå Delphi/400 Client/Server Suit, et nytt utviklingsverktøy for IBMs AS/400 maskinvareplattform.

Denne versjonen av Delphi er basert på RAD (Rapid Application Development)-verktøyet for Windows og skal gi AS/400 programmereren mulighet til visuell komponentbasert utvikling. I tillegg skal den tilby brukerne GUI-applikasjoner med høy ytelse.
Borland deltar også i IBMs AS/400-program «Partners in Development». Dette er et prosjekt for å tilføre brukere av AS/400 Delphi-baserte programvareløsninger.
Delphi/400 Client/Server Suit skal være det eneste RAD-verktøyet med høy ytelse som kombinerer visuell komponentbasert design og en 32-bits kodekompilator med en åpen, skalerbar databasestruktur i et objektorientert miljø.