Annonse


Skattesyndere på nett

Synderne skylder fra 180.000 kroner – til over sju millioner kroner. Regionavisen The Connecticut Post ringte opp til en av personene på listen, og traff en ikke altfor vellykket skattebetaler som svarte: «Jeg skjønner ikke hva de har tenkt å oppnå med dette. De henger jo bare ut folk. Myndighetene burde forstå at folk som ikke betaler skattene sine ganske enkelt ikke har penger. Jeg har selv stor gjeld.»

Uten tilbakebetalingsplan
Med offentlig høflighet heter Internettsiden som henger ut skattesynderne: The Delinquent Taxpayer List. Videre heter det at listen inneholder navnene på de 100 største skatteskyldnerne i staten Connecticut, som ikke har inngått en tilbakebetalingsplan.

Hudflettet av Rypdal
En annen person blir sitert i avisen for å klager over at han ikke lenger kan holde hodet høyt i sin lokale forening. En forening som ikke eksisterer i Norge, men som blir hudflettet av popartisten Inger Lise Rypdal, omlag 1970, da hun sang om «Tilsynet for god moral».

Annonse


Annonse


Annonse