Annonse


Øk lagringskapasiteten

Produsenter av harddisker lager kun en partisjon på nye disker, hvilket betyr at en 1,2 Gb disk lagrer data i klynger på 32 Kb, uansett om filen du lagrer er mindre. Resultatet er at du på en 1,2 Gb disk kanskje bare får lagret 7-800 Mb data.

PartitionMagic deler opp harddisken din i flere, mindre partisjoner og endrer klyngestørrelsen slik at du får optimal utnyttelse av harddisken.

Flere operativsystemer
PartitionMagic gir deg også muligheten til å installere flere operativsystemer på atskilte partisjoner og fortsatt beholde det miljøet du er vant til. Boot Manager fra IBM er inkludert og gjør det enkelt å skifte mellom systemene.
Ved å lage en separat partisjon til datafilene blir det enklere å lage sikkerhetskopier.

PartitionMagic fungerer på alle plattformer og støtter en lang rekke filsystemer. Programvaren distribueres i Norge av Swanholm Distribusjon.

Annonse


Annonse


Annonse