Annonse


NetCom på ny drosjetur

– Dette er enda en god referanse for oss. Drosjesjåfører kjører mye og ringer ofte med mobiltelefon, dette stiller store krav til både dekning og pris, sier informasjonsdirektør Per Bjørkum i NetCom til Dagens Telecom.

Sparer penger
– Vi jobber i en næring med nedadgående lønnsomhet. Det er derfor viktig for oss å inngå langsiktige avtaler med leverandører som gir lavere utgifter for drosjeeierne, sier daglig leder John Amundsen i Bergen Taxi.

Eierne og sjåførene i Bergen Taxi vil spare rundt 2.000 kroner per år, sammenlignet med eksisterende avtaler, melder NetCom.

Dobbelt-nummer
Alle drosjeeierne og sjåførene i Bergen Taxi får tilbud om mobiltelefoner med NetCom-abonnement og hånd-fritt system.

Annonse


Mobiltelefonnumrene synkroniseres med drosjens løyvenummer slik at de tre siste sifrene i telefonnummeret blir det samme som nummeret på drosjens taklampe.

Rask overgang
– Bergen Taxi har 280 løyver og noen av drosjeeierne har to abonnementer per bil. I løpet av de to siste månedene har 40 prosent av eierne gått over til NetCom-avtalen, og vi regner med at det vil øke til 60 prosent i løpet av kort tid, sier Bjørkum.

NetCom har fra før av over 2.000 abonnenter gjennom avtaler med Taxi-selskapene i Oslo, Rogaland og Buskerud.

Annonse


Annonse


Annonse