Annonse


Texas kutter Pentium

Nok er nok. Etter å ha jobbet på spreng i to år for å komme opp med en Pentium-kompatibel mikroprosessor, har TI innsett at dette kan andre bedre.

Satser på DSP
I følge CNet legger TI nå ned dette arbeidet – det ble rett og slett for tøft å konkurrere med Intel, Cyrix og AMD. I stedet konsentrerer TI seg nå helt og holdent omkring utvikling og produksjon av sine suksessrike DSP-brikker, digitale signalprosessorer, et område TI allerede er ledende i verden.

Usedvanlig svakt
Texas Instruments har gjort det usedvanlig svakt i Intel-markedet de siste par-tre årene, noe som utvilsomt skyldes at selskapet kun har hatt en 486-versjon på produktlista. Nå blir det bare altså opp til nevnte Cyrix og AMD å holde markedsleder Intel i ørene.

Annonse


Annonse


Annonse