Annonse


Novit inn i Telenor

Ingen av 330 ansatte i Novit vil bli sparket som følge av salget til Telenor. Alle forretningsområder skal videreføres, men adm. direktør Martin Furuseth i Telenor Bedrift opplyser at Telenor Novit i fremtiden vil ha større fokus mot det nordiske markedet.

Styrker posisjonen
– Kjøpet av Novit vil styrke vår posisjon i bank- og finansmarkedet, og bringe oss et steg nærmere målet om å bli et av Nordens fremste produkt-, program- og tjenesteselskaper, sier Furuseth.

Bankene er ute
I forbindelse med overgangen til Telenor Bedrift har de tidligere fire store hovedaksjonærene solgt sine aksjer. Dermed er Fokus Bank, Sparebanken Vest, Gjensidige og Sparebanken Midt-Norge ute av Novit-eventyret.

320 mill. i omsetning
Novit gjorde det bra økonomisk i fjor og hadde en omsetning på 320 millioner kroner. Selskapet er representert i Oslo, Bergen og Trondheim. Adm. direktør i selskapet er Bjørn Trondsen.