Annonse


Telecom Inter@ctive

Telecom-messene er forlengst blitt verdens viktigste telecom-messer. Den siste verdensmessen, Telecom 95, ble holdt i Geneve. I tillegg har ITU utviklet regionale messer. I 1997 går Telecom Asia av stabelen i Singapore 9.-14.juni og i 1998 Telecom Africa i Midrand i Sør-Afrika 4.-10. mai 98. Fra tiende til 17. oktober 1999 er det så igjen duket for en verdensmesse i Geneve.
Neste års Telecom Inter@ctive vil ikke bli av de dimensjoner, men ITU regner likevel med å samle 20 000 – 30 000 besøkende og rundt 300 utstillere i Geneve i september.
På seminarprogrammet har man en politisk strategidel, en sesjon for framtidige teleapplikasjoner, en global interaktiv infrastruktur-sesjon, en Internett-sesjon og en sesjon hvor byer som har utviklet intelligente nettløsninger vil presentere sine erfaringer. De fleste sesjonene vil gå over to dager.
Telecom Revy/Dagens Telecom vurderer å arrangere en tur til Telecom Inter@ctive dersom interessen er tilstrekkelig. Interesserte bes gi uforpliktende melding til mailadresse: [email protected]
Flere opplysninger finner du på http://www.itu.int/telecom

Annonse