Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Program-a-la-bim!

Attachmate lanserer nå NetWizard, et program som gir muligheter til programvaredistribusjon over LAN, WAN og til fjerntilknytninger.

Verktøyet kan være effektivt for bedrifter med helt ned til ti PCer. Programmet gjør det mulig for IT-ansvarlig å distribuere programvare lokalt og remote til alle typer av maskiner som står i nettverket. NetWizard skal kunne gi oversikt over maskinvare og installert programvare i tillegg til å oppdatere PCer i nettet. Det gis også mulighet for å gi bruker-support og endre konfigurasjonsfiler, stoppe eller re-starte program.

Enkelt og sikkert?
Ifølge pressemeldingen fra Attachmate, skal det hele kunne foregå fra én sentral PC i nettverket, – uavhengig av hvor de overvåkte maskinene befinner seg i nettverket, hvilken nettverksprotokoll som kjøres og hvilket Operativ System som installeres.
En sikkerhets funksjon («Undo-retriev») gjør det mulig å gå tilbake til den gamle konfigurasjonen ved installasjon eller distribusjon av programvare.