Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fortsatt telemonopol

Telekommunikasjonsmyndighetene i Singapore (TAS) uttalte tirsdag at Singapore Telecoms (SingTel) monpol på teletjenester neppe vil bli oppløst før årtusenskiftet.

– Det foreligger ingen planer om oppløse SingTels monopol på basis teletjenester før år 2000, sier TAS-talsmann Loo Wai Ling til nyhetsbyrået Reuter. Søndag skrev avisen Business Times at SingTels monopol trolig vil falle i løpet av tre år.

Aprilspøk i mai?
Kommunikasjonsminister Mah Bow Tan uttalte i mai i år at myndighetene i Singapore aktet å åpne for full konkurranse i telemarkedet den 1. april i år 2000 – syv år før den dereguleringsdatoen som tidlligere er satt. Nå kan det se ut til at herr Tan har falt for fristelsen å servere en aprilspøk i tidligste laget.
Stikkord: Mobil