Annonse


Webcom solgt

Bak Hood Invest finner vi tidligere Santech-eiere, med Bjør Erik Tholfsen i spissen. Det er altså Santech-millioner som nå er på vei inn i WebCom. Foreløpig er salgssummen ikke endelig fastlagt, men verdifastsettelsen på WebCom var tidligere satt til omlag 3 millioner kroner. Ikke dårlig for et selskap som ble offisielt startet så sent som 1. september, med utgangspunkt i SiODatas Web-aktiviteter, og med den tidligere Macintosh-pusheren Rune Semundseth som markedssjef og midlertidig daglig leder.
– For oss er det svært viktig at dette salget går i orden, siden SiO ikke kan gi den støtten som et nytt firma i Internett-bransjen har behov for, samtidig som våre samtaler med Hood Invest viser at vi nå får eiere som både har visjoner om det vi driver med, og som også har en solid erfaring i databransjen, sier Semundseth.

I tillegg til Bjørn Erik Tholfsen finner vi Sigurd og Gunnar Bjønnes og Tom Thygesen i ledelsen i Hood Invest.

Annonse


Annonse


Annonse