Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny grafisk leverandør

Demo heter et nytt selskap som skal selge og distribuere programvare til grafiske bedrifter og mediebedrifter. Det er i hovedsak spesialprogrammer (XTensions) til QuarkXpress selskapet fokuserer på.

Det er tre meget erfarne mennesker innen grafisk programvare som er ansatt i selskapet. Daglig leder er Ann Martinsen med erfaring fra Teamco, MBS Fjerndata, Software Plus og Microline. Nils Erik Grande har lenge vært en nøkkelperson hos den grafiske distributøren Softare Plus. Fra samme selskap kommer Jorun Wold.

De vil blant annet distribuere det norskutviklede programmet PROscript som gjør det mulig å rasjonalisere artbeidsoppgaver og løse problemer i PostScript-baserte produksjonssystemer. Det tyske programmet Cumulus er også på distribusjonslista sammen med XTentions fra nederlandske XCite Europe.
Tlf: 22 09 14 00