Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Biler på nettet

Avisene får utfordrere på annonsemarkedet. Sist ute er en tjeneste som heter Norges Bilmarked, og de tilbyr gratis annonsering for privatpersoner og bilforhandlere.

Norges Bilmarked ANS lanserer nå en landsomfattende og uavhengig tjeneste for bruktbilformidling på http://norges.bilmarked.no. Finner en den bilen en vil vite mer om får en Internettadressen til selgeren.

I en pressemelding heter det at tjenesten er gratis både for privatpersoner og forhandlere.

– Når tjenesten er gratis hvordan skal dere da tjene penger?– Ved å samle en stor del av bruktbilformidlingen på ett sted, vil reklameverdien være stor, sier Harald Sørbu i Norges Bilmarked.

– Den største inntekten regner vi likevel med å få inn fra potensielle bilkjøpere. På internett skal jo alt være gratis, men ønsker en den nyeste informasjonen må kunden kjøpe et abonnement hos oss. Et abonnement koster 68,- for en uke og gir tilgang til alle adresser og telefon-nummere.

Men det kan ta sin tid for tjenesten å nå Aftenposten-nivå. Et raskt søk på basen onsdag kveld ga 13 personbiler i prisklasse under 70 000. Av disse var det tre eldre VW «bobler». Morsomme nok, men kanskje ikke helt oppdatert?