Annonse


Biler på nettet

Norges Bilmarked ANS lanserer nå en landsomfattende og uavhengig tjeneste for bruktbilformidling på http://norges.bilmarked.no. Finner en den bilen en vil vite mer om får en Internettadressen til selgeren.

I en pressemelding heter det at tjenesten er gratis både for privatpersoner og forhandlere.

– Når tjenesten er gratis hvordan skal dere da tjene penger?– Ved å samle en stor del av bruktbilformidlingen på ett sted, vil reklameverdien være stor, sier Harald Sørbu i Norges Bilmarked.

– Den største inntekten regner vi likevel med å få inn fra potensielle bilkjøpere. På internett skal jo alt være gratis, men ønsker en den nyeste informasjonen må kunden kjøpe et abonnement hos oss. Et abonnement koster 68,- for en uke og gir tilgang til alle adresser og telefon-nummere.

Men det kan ta sin tid for tjenesten å nå Aftenposten-nivå. Et raskt søk på basen onsdag kveld ga 13 personbiler i prisklasse under 70 000. Av disse var det tre eldre VW “bobler”. Morsomme nok, men kanskje ikke helt oppdatert?

Annonse


Annonse


Annonse