Annonse


Kast ikke brevarket

Det er Telenor Privats Internett-sjef, Lars Christian Iuel som hevder dette overfor Dagens Telecom. Telenor Privat selger tilgang til Internett for Telenor Online. Iuel peker på at både Schibstednett og Telenor Online tidligere har skiftet navn. Da var overgangstida meget lang. – Fortsatt er det mulig benytte adresser med telepost og oslonett, påpeker Iuel og legger til at folk vil få brukt opp sine visittkort og brevark. – Det vil bli gitt beskjed om når et eventuelt skifte av adresser vil skje i svært god tid.

Noen må skifte adresse
– Sammenslåingen av Schibstednett og Telenor Online vil føre til at noen vil måtte endre sine adresser på sikt, men utgangspunktet vårt er at vi vil plukke minst mulig på folks adresser. Slikt noe er et litt følsomt emne for mange, sier Iuel og legger til at enkelte med adresser som «[email protected]» og liknende vil måtte endres en eller annen gang. Slike adresser med vanlige navn blir for allmenne.

Se også artiklene: «Øker ikke prisene» og «Øker kapasiteten»

Annonse