Annonse


Intern uro i Apple

Selskapet nektet å kommentere hvorfor Nassi gikk av. Og ville heller ikke svare på om det var noen konflikt med Apples styreformann og daglige leder Gilbert Amelio som var årsak til avgangen.

I en pressemelding mandag het det at Nassi gikk av for å få tid til sine andre interesser.Nassi ledet Applesoft divisjonen i to år. Avdelingen driver med utvikling av programvare.

Ryktene blomstrer om Apples operativsystem. Øverste leder Gilbert Amelio sier at han er blitt feiltolket når han angivelig skal ha sagt at selskapet skal utvikle et nytt operativsystem og starte med blanke ark.

Som Dagens Telecom tidligere har omtalt, går det rykter om at Apple er interessert i å kjøpe et relativt nystartet selskap som heter Be Inc.Dette selskapet ble stiftet av den tidligere Apple-lederen Jean-Louis Gassee. Et kjøp kan hjelpe Apple i å forbedre sitt operativsystem.