Annonse


Mobilkrig om taxi

Det hele begynte før jul i fjor da NetCom fikk prestisjeavtalen med Oslo Taxi, som holder til i Trondheimsveien 100 i Oslo. Med denne avtalen tok NetCom konkurrenten på senga.
I Telenor Mobil ble det sammenkalt til krisemøte og så gjorde Roar Bogen i Telenor Mobil det eneste logiske han kunne gjøre: Gå en trapp opp fra Oslo Taxi til Norges Taxiforbund i Trondheimsveien 100. Det resulterte i en avtale med taxiforbundet temmelig lik den NetCom har med taxisentralene i Oslo og en del andre steder.
Direktør Wiggo Korsnes i Norsk Taxiforbund bekrefter at Telenor Mobil klart leder over NetCom på landsbasis. NetCom vil ikke selv oppgi tall.I Oslo har Telenor 887 abonnenter – derav 522 gamle NMT-abonnenter.
Taxieierene får iallfall sine samtaler billig. Prisene varierer helt ned til rund en krone minuttet i storkundeavtalene.
Når leserene kanskje stusser over at det er flere mobilabonnementer i taxinæringen i Oslo enn det er drosjer, kommer det av at både eieren, sjåføren og eierens famile kan få tegne abonnement under avtalene.

Les mer om dette i neste ukes Telecom Revy.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse