Honor 9 lanseres i Norge i august til 5000 kroner.
Honor 9 lanseres i Norge i august til 5000 kroner.

Annonse


Dette er Huaweis nye toppmodell, Honor 9 – vi har norsk pris og lanseringsinfo

“Honor by Huawei” er merkevaren som selger Honor 9.

– 3D-bakside
Mobilen har “en elegant 3D-bakside i glass, oppgradert 20MP + 12 MP dobbeltkamera, unik lydkvalitet og en sterk prosesskjerne. Dette er smarttelefonen for dagens unge som ønsker å utforske verden med stil”, hevder Huawei.

Honor er altså merkevaren for de litt yngre, og en god del lettere å uttale, men litt mer enn en merkevare er det, da de har en «president»: George Zhao, som hevder nettopp dette:

“Honor 9 er en trendsetter som tilbyr det beste innen mote, lydbilde og ingeniørkunst. Det moderne designet, imponerende lysrefleksjonseffekt og de futuristiske fargene gjør det mulig for den yngre målgruppen å uttrykke sin egen personlighet”.

Annonse


Kamera og lyd
“Med dobbeltkamera kombinerer smarttelefonen 12-megapiksel RGB fargesensor og en 20MP monokromsensor. Sensorene legger til rette for at fotografen enkelt kan fange lyset og levende detaljer, samtidig som det gir god kontrast- og detaljinformasjon.

“Dette er den perfekte smarttelefonen for deg som ønsker å ta bilder i bevegelse, og som stadig er på jakt etter den perfekte selfien. Med funksjonen «Moving Pictures», og forbedrende portrettfunksjoner, gir nyheten perfekt lyssetting til både stillestående og bevegelige bilder. Honor 9 kommer også med ultra-høydefinert 4K som sørger for skarpere video, skreddersydd for en aktiv målgruppe.”

Lyden er også i fokus:

“Honor 9 tilbyr dessuten førsteklasses lyd med lydbehandlingsteknologien «Huawei Histen» som er utviklet i samarbeid med Grammy-vinner og innspillingsprodusent, Rainer Millard, for optimal
lydkvalitet, og Monster for utvikling av «Honor Purity», en unik equalizer utviklet eksklusivt for Honor 9.”

“Med utgangspunkt i ultra-bred 3D-lydteknologi kommer telefonen med tre ulike lydmoduser: «Near modusen» løfter frem lydens lag og nyanser, og passer for lytting til myk og stille musikk; «Front modusen» øker bassen og er utstyrt til å levere en filmatisk lydopplevelse; «Wide modusen» etterligner konsertsalakustikk, og er optimalisert til å gi full kraft til kompleks musikk med stor dybde.”

Pris og tilgjengelighet
«Honor 9 vil være tilgjengelig i Norge fra midten av august og vil ha en veiledende utsalgspris på 4990 kroner. Smarttelefonene vil lanseres først i fargene grå og blå på det norske markedet.»

Spesifikasjoner

  • Huawei Kirin 960, Octa-Core CPU
  • 4×2.4 GHz og 4×1.8 GHz kjerner
  • 4GB RAM og 64GB lagringskapasitet som kan økes til 256GB med Micro SD
  • 3,200 mAh batteri (Typ.)
  • 5,15″ full HD med 16M farger og 428 PPI
  • 12MP + 20MP AF linse “dual kamera” med separat RGB og monochrome sensor
  • 8MP kamera i front

 

Kilde:
Huawei pressemelding

Annonse