Galaxy S8 har fingersensoren på baksiden. Det er usikkert hvor den blir plassert på Note 8.
Galaxy S8 har fingersensoren på baksiden. Det er usikkert hvor den blir plassert på Note 8.

Annonse


– Derfor får ikke Note 8 fingersensor i skjermen

Det har tidligere versert rykter om at Note 8 får en fingersensor som er integrert i skjermen. Senere har det dukket opp rykter om at selskapet ikke fikk tid til å implementere teknologien, før en Samsung-sjef bekreftet at dette ikke er på plass i Note 8.

Det fungerer, men ikke helt optimalt
Ifølge en kilde på innsiden i selskapet fikk Samsung teknologien til å fungere – noe som Apple ifølge rapportene sliter med – men at det var en annen ting som satt en stopper for planene.

Personen mener at uregelmessigheter i lysnivået på skjermen var årsaken. Problemet førte til at det dukket opp et punkt på det området der den integrerte fingersensoren var plassert.

Samsung, som ikke tar sjansen på å lansere et nytt produkt som kan ha potensielle svakheter, valgte dermed å kansellere prosjektet, ifølge kilden.

Annonse


August-avduking?
Skal vi tro et nytt rykte, planlegger Samsung å vise frem Note 8 under et Unpacked-arrangement i slutten av august. Kun få uker før Apple trolig avduker iPhone 8.

Av ryktene vi har sett så langt kan det tyde på at Note 8 får mange likheter med Galaxy S8-serien. Analytikeren Ming-Chi Kuo uttalte i april at Samsung jobber med et nytt kameraoppsett med to sensorer og at «Note 8 kommer til å knuse iPhone 7 Plus-kameraet».

 

Kilder:
Weibo;
Neowin

Annonse