Jobber EA med et nytt Skate-spill? De vil i hvert fall at tilhengerne skal tro det.
Jobber EA med et nytt Skate-spill? De vil i hvert fall at tilhengerne skal tro det.

Annonse


EAs samfunnssjef tvitret «Skate 4»

Half-Life 3 har mest sannsynlig plassen på toppen over de mest etterspurte spillene, men et nytt spill i Skate-serien er også noe folk drømmer om.

#Skate4
I helgen la Electronic Arts’ samfunnssjef, Daniel Lingen, ut en melding på Twitter som fikk følgerne til å koke. Det han skrev var kort og godt «#skate4».

Siden den gang har over 20 000 personer likt tweeten og over 10 000 har retweetet den, noe om viser at serien har en stor tilhengerskare.

https://twitter.com/HuskyHog/status/825216875021869056

Annonse


Som Eurogamer skriver, var responsen overveldende og flere Twitter-brukere viser sin begeistring. Her ser du noen eksempler på det.

https://twitter.com/AvalancheTwitch/status/825442206370656256

Skate 3 ble lansert i 2010 og er hittil det siste spillet i den populære rullebrettserien. Electronic Arts og Microsoft gjorde flere av spillere glade da de i fjor gjorde spillet bakoverkompatibelt med Xbox One.

I år som i fjor vil ikke Electronic Arts være til stede på den gigantiske spillmesse E3. I stedet vil de avholde sitt eget EA Play i forkant av messen. Da kan det være aktuelt å vise frem et nytt Skate-spill. Vi krysser fingrene.

 

Kilde:
Eurogamer

Annonse