z fold 5
Samsung skal ha klart å få til minst to store forbedringer med Fold 6. Bilder: ITavisen

Annonse


To store forbedringer, men er Samsung gale nok til å gjøre DETTE?

Samsung skal ha klart å få til minst to store forbedringer med Z Fold 6, også er det to rykter som får oss til å sperre opp øynene rundt Z Fold-seriens fremtid.

Kutter vekt, optimaliserer skjermene

Først ut: vekt. Fold 6 veier kun 239g. Det er kun 6g mer enn Galaxy S24 Ultra og et godt stykke unna Fold 5 sine 253g. En annen stor fordel, også dette ifølge den kjente Android-lekkeren Ice Universe, er at ekstern-skjermen på 6,3″ får 22:9 format i stedet for 23:1:9. Skjermen på innsiden måler 7,6″ som vanlig og med 7:6 format.

Samsung kutter vekt og tykkelse på Z Fold 6 som lanseres sensommeren.

Z Fold Ultra?!

Når det gjelder dimensjonene er det gode ting å høre der også: tykkelsen er på 12,1 og 5,6 mm når enheten er brettet ut – altså drøye 1 mm tynnere enn Fold 5.

Det mest pikante ryktet fra Ice Universe er at Samsung skal lansere en enda råere utgave av Fold som vissnok får en “Ultra“-utgave. I tillegg ryktes det, fra andre kilder, at Samsung jobber med både Z Fold FE og Z Flip FE. Om Samsung velger å gå videre med noen av disse produktene er for tidlig å si, men en rimeligere Fold-variant høres mer logisk ut enn en dyrere en.

De nye Z-mobilene ventes i juli eller august samtidig med Galaxy Ring.

Annonse