netgear orbi 960
Netgear Orbi-serien sikrer ytelse og pålitelighet i kombinasjon med den utbredte WiFi 6e-standarden og mesh.

Annonse


Når du er ute etter ytelse og stabilitet

Bruker du et eldre hjemmenettverk? Står du overfor deknings-problemer og dødpunkter i huset ditt hvor du ikke kan glede deg over å se oppskriften din eller strømme den nyeste og populære serien alle snakker om? Opplever du forsinkelser når du utfører konferansesamtaler hjemme og enda mer når barna er tilkoblet samtidig? Da er tiden perfekt for å satse på den kjappeste og mest utbredte trådløse standarden: WiFi 6e.

WiFi 6e og mesh er genialt

Netgear tilbyr Orbi 960-serien, en perfekt løsning for deg som har store krav til hastighet og pålitelighet, eller for familien slik at man sikrer en sikker oppkobling for alle familiemedlemmer og deres mange dingser. Med WiFi 6e er det bare å glede seg over vanvittige hastigheter på opptil 10,8 Gbps – dette sikrer at selv de mest data-krevende oppgavene håndteres jevnt, og at hastigheten er god for veldig mange enheter samtidig.

Uovertruffen dekning og kapasitet

Den store fordelen med Orbi 960-serien til Netgear er at det skaper et mesh-nettverk. Det betyr at man plasserer en hovedenhet nær modemet, og deretter kan plassere en rekke ekstra-rutere rundt i hjemmet for eksepsjonell uansett hvor man er i hjemmet. Hver Orbi satellitt-enhet kan nemlig utvide nettverket opp til 200 meter, noe som sikrer at hvert rom har et sterkt og konsistent signal. Med muligheten til å koble til opptil 200 enheter samtidig, kan du strømme, spille og jobbe uten å oppleve plagsomt etterslep eller at Netflix stopper opp eller nedgraderer kvaliteten.

Med Orbi fra Netgear får du 600m2 og tilkobling av opptil 200 enheter samtidig.

Netgear Orbi 960-serien er enkel å sette opp med den smarte appen.

Eksepsjonell stabilitet og brukervennlighet

Netgear sin Orbi-serie er kjent for sin bunnsolide stabilitet, som sikrer at du aldri trenger å bekymre deg for tapte tilkoblinger eller lave hastigheter. Derfor er også Orbi-appen viktig, for den gjør oppsett og administrasjon lekende lett, selv for de som ikke har satt opp rutere før – selv om det er mesh er det veldig enkelt.

Avansert sikkerhet med Netgear Armor

Orbi-nettverket ditt er dessuten beskyttet av Netgear Armor. På den måten er du ekstra-beskyttet selv om en eller flere enheter ikke er helt oppdatert med den nyeste programvaren og de nyeste sikkerhetsoppdateringene. Armor gir nemlig sanntidsbeskyttelse mot virus, skadelig programvare og andre cyberangrep, og holder hjemmenettverket ditt trygt og sikkert.

Netgear Orbi 960-serien er et mesh-nett med WiFi 6e-teknologi. Orbi Mesh-systemer leverer uovertruffen ytelse, dekning og kapasitet, samt eksepsjonell stabilitet og brukervennlighet. Med WiFi 6e-teknologi får du hastigheter på opptil 10,8 Gbps, noe som er mer enn nok til å strømme 4K-video, spille onlinespill og laste ned store filer uten problemer.

For å følge med på den siste utviklingen og teknologioppdateringene, sørg for å sjekke Orbi-utvalget hos Netgear.

Spesifikasjoner:

  • Trådløs teknologi: WiFi 6e
  • Hastighet: Opptil 10,8 Gbps
  • Dekning: Opptil 600 m2
  • Kapasitet: Opptil 200 enheter
  • Stabilitet: Eksepsjonell
  • Brukervennlighet: Enkel oppsett og administrasjon
  • Sikkerhet: Netgear Armor