asus zenfone 11 ultra
Nye og store Zenfone avsløres neste måned.

Annonse


Elsket, nå blir den større

Asus sine Zenfones er elsket fordi de er små og kompakte. Spesielt Zenfone 10 5,9″ som sammenlignes med iPhone mini og Galaxy S23.

Avsløres i mars

I en verden av giga-mobiler på 6,7″ er det en grunn til at de har skaffet seg en fanbase, men nå girer de opp til lansering av Zenfone 11 Ultra 14. mars. Trolig blir skjermen på 6,78″ da mobilen visstnok er designet etter “målene” til selskapets ROG Phone 8. Det er vel da også en selvfølge den utstyres med kjappe Snapdragon 8 Gen 3.

Foruten god batterilevetid og portrett-modus, trekkes video-funksjonen “Hypersteady” frem, som er et selvforklarende merkenavn for video-stabilisering som selskapet tidligere har fått skryt for i Zenfone-serien. Så lenge ikke Asus dropper de mindre modellene, er det ingen grunn til at fansen blir sure, men gjør de det, da kan de få problemer.

Portrett-modus.

Annonse