apple watch watchos 10.1 batteri
Mange sliter stort med Watch-batteriet etter oppdatering til watchOS 10.1. Bilde: @Daddious/X

Annonse


OPPDATERT: Lover feilretting “snart”

Du bør vente med å installere watchOS 10.1-oppdateringen.

Først publisert 27. oktober.

Oppdatert, 6. november, 07:32:

Apple lover en oppdatering for å rette batterifeilen. Det er avslørt i et internt notat sirkulert av selskapet. Oppdateringen “kommer snart”, men ingen dato foreligger i skrivende stund.

Annonse


Overopphetes

For nå melder mange brukere om at batteriet tappes veldig kjapt og at klokkene overopphetes. Det verste er at tilsynelatende ingen modeller spares for problemet, fra Apple Watch Series 4 til Watch Series 9 og Apple Watch Ultra 2 så rapporteres det om at klokkene ikke holder det gående i nærheten av hva de bør klare.

Klokkene blir så varme at de heller ikke kan lades, noe klokkene gir beskjed om. En bruker melder at nye Series 9 gikk fra 100 prosent til 0 i løpet av kun tre timer. En annen at Series 7 mistet 25 prosent på en halvtime.

Dette må Apple fikse kjapt

At mange modeller er berørte er en ting, men det ser også ut til at problemet er utbredt med en stor strøm klager på sosiale medier, inkludert X og Reddit.

Apple har allerede startet en ny beta-runde med iOS 17.2 som inkluderer dagbok-appen til iPhone. Vi får håpe at batteri-problemet rettes med en watchOS 10.1.1-oppdatering så brukerne slipper vente i flere uker på 10.2.

Annonse