spotify lydbøker
Mens Spotify ruller ut 15 timer med gratis lydbøker hver måned for betalende Premium, Duo- og familie-kunder, er ikke plattformen lansert i Norge enda.

Annonse


Hvorfor får ikke norske Spotify-kunder dette?

Spotify har avslørt at Premium-kunder får 15 timer med lydbok-lytting, men ikke i Norge.

Spotify lydbøker er fremdeles ikke lansert i Norge

USA, Canada, Storbritannia, Irland, Australia og New Zealand har tilgang til Spotifys lydbok-plattform, det har de hatt siden september 2022. Hvorfor det ikke er mulig å handle lydbøker på plattformen i Norge så lenge etter lanseringen i utlandet, er ikke kjent, og de har heller ikke annonsert utvidet støtte nå.

Det Spotify har gjort er å gi 15 timer gratis lytte-tid med et 150 000+ stort bibliotek for Premium, Duo og familie-abonnentene. Til sammen har Spotify et bibliotek på over 350 000 bøker.

“Vi tror at å tilby personlig tilpasset musikk, podcaster og lydbøker på en enkelt plattform gir deg en overlegen måte å få kontakt med favorittartister, podcastere, skapere og forfattere – alt på ett sted. Ikke bare kan du lytte til noen av favorittforfatternes verk, men du kan også på på podcasts der fans dissekerer de minste detaljene i en historie og finner den skjulte meningen i hver setning, uten å forlate appen,” melder Spotify i forbindelse med lanseringen av tilbudet.

Annonse